Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич има сериозни въпросителни около

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич има сериозни въпросителни около
Коментари Харесай

Гарсес тренира на облекчен режим, Илич има въпросителни около състава преди мача с Левски в сряда

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич има съществени въпросителни към състава преди мача против Левски от последния кръг на сезона, който ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " на 7 юни (сряда) от 18:45 часа.

" Червените " се нуждаят само от победа, с цел да запазят очаквания за купата, защото изостават на точка от първенеца Лудогорец и имат по-лоши индикатори в директните дуели с разградчани, които по същото време гостуват на Черно море във Варна.

Наставникът на " армейците " има кадрови терзания в нахлуване, откакто двамата му съществени изпълнители не са изцяло здрави. Маурисио Гарсес, който има 10 гола и 2 асистенции в 31 мача от шампионата, е с мускулно разтежение и през днешния ден тренира на омекотен режим. Голмайсторът на отбора Дюкенс Назон, който е със 17 попадения в Първа лига, пък се оплаква от болки в коляното и също се готви по специфична стратегия с по-леки натоварвания, като по всяка възможност още веднъж ще остане запаса, както и в предходните три мача на ЦСКА.

Илич няма да може да разчита и на централните бранители Мено Кох, който е осъден, както и на Юрген Матей, който отпада поради контузия на коляното. Това постанова сръбският познавач за заложи на схемата 3-5-2, в която в защита ще работят Енес Махмутович, Амос Юга и Християн Петров.

Съперникът Левски се нуждае от наложителна победа в битката за третото място и директна квота за Лигата на конференциите, откакто изостава на 2 точки зад ЦСКА 1948, който приема Локомотив Пловдив и даже с тъждество ще си подсигурява спечелването на бронзовите медали.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР