Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след последната контрола

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след последната контрола
Коментари Харесай

Илич: Никога няма как да бъда напълно доволен от селекцията

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва след последната контрола по време на летния предварителен лагер в Австрия. „ Армейците “ победиха с 2:1 локалния тим ВШГ Тирол с гол в 90-ата минута. Сръбският експерт обхвана голям брой тематики, в това число селекцията и младите и футболисти в състава му. Илич показа, че няма по какъв начин да бъде изцяло удовлетворен от селекцията. Относно спряганите за трансфер на „ Армията “ Данило Асприля и Никола Илиев треньорът съобщи, че ги приветства, тъй като са положителни футболисти.

„ Доволен съм, тъй като завършихме един доста тежък предварителен цикъл. Бях уверен, че ще е тежко за играчите в този съответен дуел, тъй като доста работихме през последните седмици. Има неща, които би трябвало да подобрим, само че като цяло съм удовлетворен “, стартира Саша Илич.

„ Няма по какъв начин да сме свършили цялата работа. Предстои ни работа, само че шампионата не ни чака. Трябва да сме подготвени физически и да продължим да се подобряваме във всеки един миг “, продължи той.

„ Мисля, че сме на верния път. Имаме играчи, които се оправят задоволително добре, прогресират и това е пътят за нас “.

„ Никога не мога да бъда изцяло удовлетворен от селекцията. Не можахме да използваме някои от новите попълнения. Назон имаше задължения с националния си тим и не е провеждал подготовка с нас. Тепърва тези играчи, които се причисляват към нас би трябвало да работят интензивно, тъй като не сме работили с тях “.

„ Ясно е, че Кордоба е разлика за нас. Той игра през целия сезон за някогашния си тим. Естрада физически не е подготвен, само че лека-полека ще стигне до такава степен, докъдето желаеме. Въпросите (за селекцията) са към управлението на клуба. Добре пристигнали са (Никола Илиев и Данило Асприля), тъй като са качествени играчи. Имаме 5-6 млади футболисти, които са с нас. Като ширина на състава сме ОК все още “.

„ Не мога да кажа за Назон. И това е в юрисдикцията на управлението. Има млади играчи, освен един всички ми хареса. Те по тази причина са в състава и водят подготовка с нас. Много работят. Марк-Емилио Папазов е единствено един от всички. Жабов и Илиан Антонов се трудят доста “, сподели още Саша Илич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР