Делегатът на Българския футболен съюз на срещата от 18-ия кръг

...
Делегатът на Българския футболен съюз на срещата от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Делегатът на мача: ЦСКА предпочиташе срещата да не се доиграе

Делегатът на Българския футболен съюз на срещата от 18-ия кръг сред ЦСКА и Етър - Георги Лалев, разяснява отлагането на дуела с 24 часа. Първото полувреме приключи при нулево тъждество, а второто не стартира поради изобилен снеговалеж.

Георги Лалев разкри, че двата клуба са били на разнообразни позиции. От ЦСКА са предпочели разновидността, който бе взет – дуелът да се доиграе на следващия ден, 26 ноември, а от Етър са поискали срещата да продължи по проект. Преценката е взета с оглед риска за здравето на футболистите.

„ Мачът ще бъде отсрочен на следващия ден за същото време – 17:30ч. Причините са, че има риск за здравето на футболистите, опция за недовиждане на обстановките – тъчове, засади и така нататък Рискът е разполагаем, разговаряхме с домакините, те дадоха обещание да приготвят терена за условия за игра “, стартира Лалев.

„ Да се надяваме, че метеорологичните условия ще разрешат да се доиграе мачът. Не искахме да взимаме субективно решение. Коментирахме с треньорите на двата тима. ЦСКА избраха да не се доиграе срещата, Етър желаеха да се доиграе. Имаше риск в процеса на срещата “, сподели още делегатът на БФС.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР