Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира темите около клуба

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира темите около клуба
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Ще има намаляване на заплатите в ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски разяснява тематиките към клуба след минимална загуба от водача Черноморец в София. Той показа, че в клуба ще има понижение на заплатите, като той към този момент е дал образец.

" Мисля, че един-единствен детайл - техническите неточности - ни разделиха. От нашите 23 неточности множеството станаха от бързи офанзиви. Влязохме в серия от 3-4 неточности. Въпрос и на класа, опит, и по-къс състав.

Този тим към този момент 2 години е привикнал тежестта да пада върху Брендън Йънг. Черноморец е атлетичен тим, и при неналичието на Уесън това бе фактор. Иначе добре се включиха Гергов, Минков, Спиров. Васил Бачев бе болен 2 седмици и в случай че Йънг играеше, нямаше да влиза изобщо.

Дали ще може да подобрим селекцията, не зависи от мен. Ще включим още 2 момчета от юношите. Човек в никакъв случай не знае, когато изпадне в компликация, може да се появи нещо друго положително.

Това за сплотяването в компликации го виждам цялостен живот. Това е логика на психиката. Има го на всички места и във всички спортове. Кейлъб Уесън има конвулсия в гърба и в последния миг се реши да не играе, по този начин бе и с Йънг. Ако можем да прибавим играчи, не някои скъпи такива, само че за численост, в случай че не, ще разчитаме на юношите, школата работи добре.

Ще има корекции, ще приказваме за понижение на заплати с някои хора, само че най-важното за мен е да се заплаща в точния момент. Аз съм дал първи образец, само че каквото реши управлението. Нашата задача е да стабилизираме нещата финансово. Ще играем за играта, колкото можем.

В клуба няма закъснение на заплати, от дамата, която чисти залата, до последния състезател. Търсим тимове на двамата чужденци, те са конвертируеми играчи и има интерес към тях. Трудно е да се разделиш с най-хубавите си играчи, само че го има ".
 Черноморец победи ЦСКА на баскетбол
Черноморец победи ЦСКА на баскетбол

Червените излязоха без двама американци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР