Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски даде обяснение за поражението

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски даде обяснение за поражението
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Трябва да се научим да играем като фаворит

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски даде пояснение за провалянето от Левски с 81:86 на финала на шампионата за Купата на България. Ето какво сподели наставникът на " армейците " незабавно след края на срещата в " Арена София ":
 Купата още веднъж е Купата още веднъж е " синя ": Левски повали ЦСКА, с цел да се завърне на трона след тригодишно спиране
" Два пъти топката е наша в края, два пъти приключваме нападението с неточности. Причината не е най-после, а в целия мач. Заслужено Левски завоюва и ни надигра. Това, което те си пожелаха, да играят освободено го направиха. Ние не успяхме да устоим на напрежението. Може би се появи и отмалялост, тъй като изиграхме тежки срещи, изключително втория мач против Балкан. Йънг и Чо, които са съвсем незаменими, записаха доста игрово време и това се отрази. Защитата ни не беше толкоз нападателна. Оставихме им чисти положения. Тази освободеност, на ръба на ентусиазма им донесе доста щастливи кошове, изключително на младия Марио Боянов. Тези негови тройки ни пристигнаха допълнително. Ние би трябвало да се научим да играем като любимец. Бяхме любимец и би трябвало да умеем да играем под такова напрежение. Хубавата атмосфера е най-голямата победа на този шампионат ", показа Барчовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР