Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви след

...
Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви след
Коментари Харесай

Ел Маестро: Унищожихме съперника, Левски имаше късмет, че се измъкна само с два гола

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, съобщи след в огромното дерби, че това е една от най-хубавите победи в кариерата му като ментор. Той добави, че " сините " са били късметлии, че са се измъкнали единствено с две попадения във вратата си.

„ Искам да поздравя алената част от България с тази победа. Първо и най-много съм щастлив  поради почитателите “.

„ Играхме фантастично и успеха беше повече от заслужена. Доминирахме през първото полувреме, а през второто унищожихме противника. С цялото си почитание, Левски бе късметлия, че не позволи още голове “.

„ Знаех, че, с цел да победим е нужно доста положително показване на самостоятелно равнище на значими и основни позиции. Марселино изигра необикновен мач, както още 5-6 футболисти, които надскочиха равнището си “.

„ Опитвам се да приготвя момчета за огромните мачове, като и за всеки различен мач. Опитаме да намерим слабите и страни на съперника. Да проучваме обособени моменти от тяхната игра и да прибавя част от така наречен психическа магия, както през днешния ден “.

„ Много особено, невероятна атмосфера и показване от нашия тим. Много е специфична за мен тази победа “.

„ Не съм имал ултиматум да печеля мача. Последната седмица не съм се срещал с нашия притежател, тъй като е в чужбина. Винаги сме били в даже връзки. Изненадахте ме, тъй като не чета вестници “.

Накрая Ел Маестро се обърна към почитателите на ЦСКА:

„ Вие бяхте през днешния ден невероятни. Бях се съсредоточил да виждам мач, само че на няколко пъти погледнах наляво и атмосферата в Сектор „ Г “, която беше невероятна “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР