Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Тази победа има много специално място в кариерата ми

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Левски в огромното дерби на 28-ия кръг във футболната Първа лига.

" Бих желал да стартира с привет към „ алената “ част на България за успеха в дербито. На първо място и най-много съм доста благополучен за нашите почитатели през днешния ден. Мисля, че изиграхме приказен мач. Победата ни бе безапелационна и повече от заслужена. Доминирахме през първото полувреме и ги унищожихме през второто. С цялото ми почитание, само че мисля, че Левски имаше и малко шанс през днешния ден, че не позволиха още голове ", разяснява Ел Маестро.

" Всички знаехме, че за победа през днешния ден ни би трябвало топ показване на основни позиции, като да вземем за пример Марселино, който направи извънреден мач. Също по този начин пет-шест други футболисти, които дори съумяха да надскочат тяхното равнище и въз основа на това успяхме да победим. Опитвам се да приготвям отбора за огромните мачове, както към другите. Да намерим слабите страни на съперника и да обезвреждаме мощните, както всяка седмица и пробвам да намеря малко психическа магия, която през днешния ден подейства ", сподели още старши треньорът на ЦСКА.



Специалистът сложи още успеха в днешното дерби на високо място в своята кариера.

" Тази победа има доста особено място в кариерата ми. Една от най-хубавите победи в кариерата ми. Ние опитваме да печелим всеки мач, само че просто дербито е нещо по-специално за почитателите ", съобщи Ел Маестро.

Старши треньорът на ЦСКА даде и мнение във връзка ексцесиите с почитателите на стадиона.

" Мисля, че има хора, които са по-подходящи да приказват по тази тематика. Аз съм чужденец тук и не е моята роля да приказвам за тези неща тук. Само по малкия екран съм виждал да се замерят със сигнални ракети. Не онлайн ", показа експертът.

На въпрос дали е имал подложен ултиматум за победа над Левски Нестор Ел Маестро сподели, че в последната седмица не се е виждал със притежателя на ЦСКА, само че са в положителни връзки.



В края той се обърна още веднъж към почитателите на ЦСКА.

" Бяхте невероятни през днешния ден. Въпреки че бях концентриран върху мача, няколко пъти се обърнах и това, което видях, беше необикновено ", сподели старши треньорът на " алените ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР