Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не остана доволен

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не остана доволен
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Не сме на нивото, което подобава на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не остана удовлетворен от показаното от неговия отбор при на стадион " Българска войска ".

Роденият в Сърбия британски ментор бе безапелационен, че тимът му не се намира на равнището, на което би трябвало да бъде, само че въпреки всичко съобщи, че " алените " са посочили по-добра игра спрямо реванша против Сепси.

" Не се намираме на равнището, на което желаеме да бъдем. Организацията на играта не е добра, физическата подготовка и интензитетът не са нужното равнище. Представихме се по-добре в съпоставяне със конфликта със Сепси. Процесът ще отнеме време. Знам каква е обстановката в тима, виждам момчетата всеки ден. С времето ще докараме тима до обстановката, в която почитателите желаят да виждат. Не съм склонен, че създадохме доста обстановки. Не сме на равнището, което прилича на ЦСКА. Не изглеждаме задоволително свежи. По-компактни сме, само че не е това, което би трябвало. Гъвкави сме тактически. Имаме друг брой обединения, които можем да използваме ", стартира Ел Маестро.

" Не желая да влизам в спекулации за възможни прехвърляния. Доволен съм от въздействието на Лазар Туфегджич. Можеше да вкара повече голове ", добави треньорът на " алените ".

40-годишният експерт, който кара своя втори интервал отпред на ЦСКА приказва и за идното дерби против Лудогорец идната неделя.

" Срещу Лудогорец ще би трябвало да променим много неща. Имаме качествата да се сражаваме с тях, само че за 6 дни ще бъде мъчно. Футболът е странна игра. Ще отидем със самочувствие, че можем да ги победим и ще опитаме да го създадем ", приключи Нестор Ел Маестро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР