Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата с

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата с
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Намираме се точно там, където трябва да бъдем 14 дни преди първия ни мач

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разяснява успеха с 2:1 над чешкия Бохемианс в контролна среща, като самият той изрази мнение, че неговият отбор се усъвършенства с всеки минал ден.

Проверката за " алените " беше последна по време на престоя им на турска земя, а съгласно техния ментор българският отбор е направлявал мача и даже е могъл да завоюва по-убедително.

" Контролирахме мача, подобряваме играта си от ден дневно. Създадохме много положения и можеше да спечелим по-убедително. Намираме се тъкмо там, където би трябвало да бъдем 14 дни преди подновяването на шампионата ", стартира Ел Маестро.

" Юрген Матай и Браян Кордоба играха за първи път в живота си дружно и бях малко нервозен преди мача, само че те се оправиха доста добре в центъра на отбраната ", продължи той.

Роденият в Сърбия експерт разкри още, че се чака ЦСКА още веднъж да прати чартърен някъде част от своите млади футболисти, с цел да натрупат те игрови опит.

" Младите момчета би трябвало да играят мачове и най-хубавото решение за тях е да бъдат преотстъпени напролет на различен клуб ", приключи Нестор Ел Маестро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР