Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко беше много разочарован

...
Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко беше много разочарован
Коментари Харесай

Гончаренко: Разочаровани сме, но не сме се предали

Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко беше доста отчаян след нулевото тъждество против Ференцварош. За следващ път съветският отбор пропусна доста положения пред противниковата врата и не съумя да запише първа победа в Лига Европа. “Армейците” са последни в групата, в която е и Лудогорец, само че към момента имат оскъдни шансове за второто място.

“Много искахме да сложим завършек на отрицателната серия и да запишем победа. Играем на приливи и отливи. Отново не реализирахме ситуациите си. Бяхме нервни, не рискувахме задоволително. Можехме да нападаме по-бързо, а не да държим топката и да чакаме. Има усъвършенстване в играта ни в отбранителен проект, само че вършим прекомерно доста пропуски. Не се съмнявайте, че до последно ще се стремим да прескочим групата, колкото и дребни да са възможностите ни”, съобщи Гончаренко.

Наставникът на Ференцварош Серхий Ребров като че ли беше по-доволен от равенството. Унгарците обаче останаха на трето място, на точка след Лудогорец.

“Труден мач, занехме против какъв брой мощен тим играем. Бяхме анализирали предходния мач и този път внимавахме повече в отбрана. Заслужихме точката, а можехме и да победим. Съзнателно дадохме самодейността на противника и се опитахме да вкараме на контраофанзива. Шансовете ни? Отборът не е играл в групова фаза на евротурнирите от 15 години! Концентрираме се поотделно за всеки идващ мач, а не мислим какъв брой точки ще съберем. Мисля, че почитателите ни останаха удовлетворени от старанието и себераздаването на отбора”, показа Ребров. Лига Европа 4 кръг, четвъртък 7 ноември  Ференцварош 0:0краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР