Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира играта на своя

...
Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира играта на своя
Коментари Харесай

Крушчич след загубата: Видяхме върху какво трябва да работим

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разяснява играта на своя отбор при загубата с 0:2 от Арис в контрола в Солун. Специалистът споели, че резултатът в мача не е от значимо значение за него, само че провалянето е посочило върху какво би трябвало да работи за в бъдеще.

"Резултатът от този мач не е от първостепенно значение. Важното беше да не губим ритъма. Много от играчите имат задължения към националните си тимове, някои пък останаха в София да почиват, тъй като имат леки контузии и не желаеме да рискуваме с тях. Исках да дам опция на всички да играят. Никога не е прелестно да загубиш мач. Важното беше да забележим къде сме към този момент”, показа той.

„ Играхме против тим, който практикува добър футбол и постоянно можем да извлечем поучения. Не виждам смисъл да играем против отбор от трета лига.”

„ Главната поука, която извадихме е, че би трябвало да движим топката по-бързо. В това направление би трябвало да работим интензивно. Загубата няма да се отрази на самочувствието на ЦСКА. Тя може единствено да ни покаже над кое би трябвало да работим.”

„ През първото полувреме играха съществени играчи, през второто пуснахме и юноши, които влязоха със свежи сили на терена. Доволен съм от влезлите юноши. Вратарите играха добре. Всички млади футболисти имат капацитет, който би трябвало още да се развива ", добави Крушчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР