Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев предупреди футболистите си да

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев предупреди футболистите си да
Коментари Харесай

Пенев: Не трябва да се заблуждаваме от мястото на Левски

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев предизвести футболистите си да не се заблуждават от мястото на Левски в класирането и да подходят съществено към идното дерби.

Сблъсъкът сред „ сини” и „ червени” е в неделя от 17 часа на Националния стадион „ Васил Левски”, като на него се чака да бъдат позволени и почитатели по трибуните.

„ Рано или късно ще има аудитория на стадионите. Слухове не желая да разясня. Ще се веселя, в случай че има аудитория, само че за момента това са единствено клюки. Трябва да имаме поради и в каква позиция се намираме. Има способени хора, които ще вземат решение”, стартира Пенев своята конференция преди дуела.

Пенев се завръща отпред на отбора, откакто пропусна последните две срещи на своя отбор поради наказване.

„ Мога да се върна и да разясня предишните мачове, само че моят асистент даде изказвания след тях. Не мисля, че не е редно. Не е належащо и няма смисъл. За мене значим мачът, който следва в неделя”.

„ Винаги напомням играчите, че не би трябвало да се подценява никой съперник не заависимо по какъв начин се споделя и на кое място е. Не желая да приказвам за любимец в мача, тъй като не постоянно тимът в по-добра форма побеждава. Това е едно дерби, ще постановяваме стила, който построяваме и ще преследваме успеха. Никакво разпределяне не би трябвало да има в нашия отбор”, сподели още Любо Пенев.

„ Въпросът е да играем по на положителния метод. Момчетата да се раздават и да бъда дисциплинирани от първата секунда до края. Ако има добра игра, добра организация, ще последва положително показване, което ще бъде изпълнено и с голове. Аз съм оптимист и се готвим съществено за всеки мач. Има плейофи, край за Купата на България, остават ни много мачове преди да излезем във ваканция”.

Виждам смяна в целия тим, и в обособените футболисти. Аз съм удовлетворен от това, което се случва в подготвителния развой. Това е добре и ще продължим по същия метод.Към момента вървим доста добре и това за мен е добре. Хубаво е че има конкуренция.

Обичам и следя школата на клуба, в който работя. Аз съм израснал в школата на ЦСКА и освен аз, сме тръгнали от тази школа. Това е една мощна школа и обръщам внимание на нашите гении и ще се веселя, когато някой пристигна в първия тим. Не единствено Турицов, има и други момчетата, които упражняват с първия тим. Няма да изпускам развиването на школата.

Наблюдавам всички противници, в това число и Левски. Това е мач, в който ние би трябвало да подходим съществено, да не се заблуждаваме от това, къде се намира Левски. Не би трябвало да има никакво разпределяне в нашите редици. Гледах последните им мачове. Играят съществено, с доста предпочитание и спирам дотук. Очаквам сериозен мач, борба. Както във всеки мач. Всеки тим против ЦСКА желае да дава оптималното, по този начин ще бъде и в неделя.

Наказанието го изтърпях аз, санкцията я заплаща клубът, а вие какво направихте? Идвате и задавате въпроси. Аз приказвам, аз съм самоуверен. Какво направихте, къде са вашите разбори, би трябвало ли да не преставам? Пропускате този значим миг – да анализирате. Трябва да намерите вашето място в нашия футбол ", приключи наставникът на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР