Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди отпътуването

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди отпътуването
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Целта е винаги да побеждаваме

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде конференция преди отпътуването на отбора за Разград. В сряда е 1/4-финалът за Купата на България против Лудогорец от 18:30 часа, а в събота от 17:15 часа двата тима ще се изправят един против различен в дуел от 28-я кръг на Първа лига.

" Лясков е добре. Жеферсон наваксва пропуснатото, тъй че имаме подготвеност както за тази зона, по този начин и за другите постове в нашия тим ", стартира той.

" Ние ще играем футбол и ще желаеме да победим посредством и с футбол. Не знам какво възнамерява съперника за утрешния мач, само че това са нашите планове ", съобщи Пенев.

" Интересно предопределение на арбитър. Той ни свири един мач на нас, мисля, че мина обикновено, само че пък съм гледал други дуели на ЦСКА в Разград и в доста дуели ЦСКА не е завършвал в цялостен състав. Надявам се на следващия ден всичко да мине обикновено и, несъмнено, отново дублирам - всичко да се реши посредством футбол ", сподели Ел Голеадор.

" Няма драма. Целта е постоянно да побеждаваме. Защо не сме победили, да не се връщам обратно за избран мач този сезон, ние сме си създали изводите. Нямаме терзания, подготвени сме и за борба, и въобще да посрещнем всевъзможен тип провокации откъдето и да било ", безапелационен е експертът.

" И двете срещи в Разград ще са значими. Не единствено те, и тези, които минаха, и тези, които ще играем след тази седмица. Всички мачове са значими ", уверен е треньорът на " армейците ".

" Имат мощни страни, само че не обичам да ги споделям пред вас. Знаем какво ни следва, осведомени сме с качествата на футболистите им и стила на игра. Имат нов треньор, има промени, виждат се, само че ние се концентрираме напълно върху това, което ще създадем и ние би трябвало да създадем. Най-важното е ние какво ще създадем и по какъв начин ще го създадем, с цел да достигнем мечтаната цел ", продължи наставникът.

" Играчите би трябвало да бъдат умни, с цел да се предпазят от провокации. Трябва да ги интересува единствено и само играта на нашия тим. Говорено и работено е, симулирано е даже на тренировки. Не може да има оправдания на такова равнище, че за съдията или съперника, футболистите би трябвало да бъдат съсредоточени единствено върху дилемите, които са сложени, нищо друго, и по какъв начин да се завоюва мачът, единствено това ни интересува, ние сме с този нрав и тази задача ", приключи Любослав Пенев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР