Старши треньорът на ЦСКА Добри Митов изрази съжалението си от

...
Старши треньорът на ЦСКА Добри Митов изрази съжалението си от
Коментари Харесай

Добри Митов: Битката остава, никога няма да се предадем

Старши треньорът на ЦСКА Добри Митов изрази съжалението си от пропуснатия късмет за победа в дербито с Лудогорец. Той обаче отхвърли да упреква Али Соу, който пропусна дузпа за "червените ".

Относно борбата за купата, Митов увери, че отборът няма да се съобщи до края.

"Защото не ни доближи един гол, просто трябваше да отбележим един гол. Не единствено от дузпата, имахме и други обстановки. Пропуснахме, само че борбата остава, не сме се предали и в никакъв случай няма да се предадем ", съобщи Митов.

"Направихме един добър мач, тъпо за пропуснатата опция, няма какво да го упрекваме момчета, всеки пропуща. Гледаме напред и ще се борим, до момента в който има шансове. "

"Един гол шеше да обърне психически мача в наша посока, само че нямам право да го обвинявам момчета, не можем да бъдем недоволни. Търсехме гола, не успяхме по една или друга причина. "

"По-скоро нервозен мач, много накъсан, много нарушавания, оттова се получи това нещо. В по-голямата част от мача ние контролирахме събитията, имахме нашите благоприятни условия, съжаляваме. "

"От целия тим съм удовлетворен, имахме някои наши проблеми през седмицата. Опитахме се да създадем и невъзможното ", добави експертът, който зае мястото на Любо Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР