Старши треньорът на ЦСКА Атанас Рибарски говори пред медиите преди

...
Старши треньорът на ЦСКА Атанас Рибарски говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Рибарски: Ако има продължения, сме готови

Старши треньорът на ЦСКА Атанас Рибарски приказва пред медиите преди дуела реванш от втори квалификационен кръг на Лига на конференциите.


„ Имаме поради освен Флоринел Коман, а и другите. Имат доста положителни футболисти в нападателен проект. Разучили сме ги добре. Доста изявления имаше от страна на Джиджи Бекали. Не желая да разясня и да влизам в някакви полемики. Винаги се отнасяме към всекиго с почитание. Не ни е приоритет дали ще се откаже от футбола “, стартира експертът.

„ Доста от аспектите, които бяхме заложили в дуела, най-много да излезем от преса, се получиха сносно в първия мач. Мисля, че би трябвало да имаме по-добро наличие в наказателното поле. Играхме контрола със Сепси, изгледах много мачове на ФКСБ и мисля, че мачовете сред водещите тимове в Румъния превъзхождат тези, които играем в топ 6 в България, по-посетени са в Румъния. Няма огромна разлика сред топ 3 тимовете в двете страни “, продължи той.

„ Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го укривам. Ако има продължения, сме подготвени. Имаме много добра аварийна пейка. Всеки, който ще седне на нея, заслужава да стартира. Дълбочината на състава е огромен плюс за нас “, означи Рибарски.

„ Мисля, че ще е минус и за двата тима, и за самата среща, че няма да има аудитория. Това подкрепя за повече динамичност и адреналин, който подвига качеството на футбола. Със сигурност би трябвало да обезвреждаме мощните страни на съперника, само че имаме и гол пасив, би трябвало да сме деликатни с това. Рискът е огромен да допуснем бърз гол “, приключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР