Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков остана доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Щом отстранихме Берое, имаме място в елита

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков остана удовлетворен от класирането на своя отбор на ¼-финалите за Купата на България, откакто в профил Берое с 4:3.

„ Успяхме с доста огромно себераздаване и огромно предпочитание за успеха, подготвихме се добре и най-после си подарихме успеха. Моите футболисти имат извънредно огромен темперамент и резервират хладнокръвие в такива моменти, преборват се за всяка обстановка, по тази причина мога да бъда най-щастливият човек на света”, показа Йордан Юруков пред DIEMA SPORT.

„ Нашите групови взаимоотношения в двете етапи на игра беше ключът до триумфа.

В съблекалнята ще проучваме отбраната, само че съм благополучен, че вкарахме повече голове от съперника. Това е най-важното.”

„ Такава ни е орисията на треньорите, да имаме луди и динамични мачове, въпреки всичко футболът е за почитателите и това е най-важно за феновете и почитателите, за мен има по-голям адреналин, само че се пробвам да възпирам страстите си. Това е треньорската специалност.”

„ Мотивацията е най-голяма като носиш фланелката на ЦСКА, самото излизане на терена е задоволителна. Имам изключителни футболисти, които излизат и играят на 100%. Във всеки мач играем за победа - това са нашите цели. Независимо дали става дума за състезание или за Купата на България, задължени сме да играем за победа постоянно.”

„ Щом отстранихме Берое, значи имаме място в елита. Още не мога да разясня ¼-финалите, наред е мачът за състезание. Сега е време да се насладим на успеха и да се възстановим. Прекалено рано е да се взема решение шампионата. Последният ни мач за полусезона е значимо също да изиграем добре”, показа Йордан Юруков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР