Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви след успеха

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви след успеха
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Винаги е хубаво, когато побеждаваш такъв именит противник

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи след триумфа против Партизан, че е хубаво, когато бъде надвит подобен прославен противник.
 ЦСКА 1948 удари сръбския гранд Партизан в контрола ЦСКА 1948 удари сръбския гранд Партизан в контрола
„ Имахме опция да играем против доста стойностен противник. Партизан е гранд освен в Сърбия, само че на Балканите и в Европа. Хубаво е, когато победим подобен прославен противник “, показа Янчев.

„ Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Направихме доста положителни неща, както в офанзива, по този начин и в отбрана. Бяхме в понижен състав. Партизан също имаше национали, които липсваха “, добави той.

„ Организацията и самото осъществяване на мача беше на извънредно равнище, за което благодаря на домакините от Партизан. “

„ Винаги е хубаво, когато побеждаваме подобен прославен противник. Нека бъдем действително стъпили на земята, тъй като това е единствено една контрола. Престижна е, само че ние всеки един мач би трябвало да пазиме името на ЦСКА. Трябва да бъдем реалисти и тази победа не би трябвало да ни заблуждава. “

„ От сърбите може да вземем доста неща. Те участваха на международно състезание. Футболистите им се продават и играят в съвсем всички шампионати. Налагат се млади сръбски футболисти. Това са все неща, които могат да се приложат и да се постановат в България, с цел да вървим напред. “
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Сидклей навлиза от ден на ден във форма. Имаме още десетина дни. Нека всички върви, както сме запланували по стратегия. Той е един от футболистите, на които ще разчитаме. Той за това е и взет. Виждаме, че е класен състезател. “

„ Доволен съм от всички момчета, които взеха присъединяване в инспекцията. Самите те виждат, че когато се показват добре, ще имат късмет да попаднат и в първия тим. Другите футболисти, които не се показват добре в първия тим, пътят надолу е елементарен. Те би трябвало да бъдат доста деликатни и да не подценяват нито тренировките, нито мачовете “, сподели още Тодор Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР