Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че класиране

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че класиране
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Целта е Европа, трябва да бъдем нащрек

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи, че класиране за евротурнирите е изцяло постижима цел за тима. " Червените " са трети в класирането с пет точки задатък пред четвъртия Локомотив (Пловдив).

" Изцяло сме фокусирани върху задачата да запазим третото място и да се класираме за европейските клубни шампионати. Това е изцяло достижима цел, само че точковата разлика не ни успокоява и би трябвало да бъдем нащрек ", съобщи Янчев на брифинг преди утрешния дуел на " алените " с Локомотив (София).

" Това, че Локомотив (София) няма победа от началото на полусезона не ги прави по-слаб тим. Знаем мощните страни на Локомотив, само че ние сме напълно съсредоточени върху нашия тим. Привлякохме левия бек Перейра в последния ден на трансферния прозорец, доста качествено попълнение, само че ще му е нужно време кондиционно да влезе във форма.

Работим с него по самостоятелна стратегия. Нужни са и няколко дни да оформим писмено картотеката. Кога ще играе - зависи от моментната му форма ", сподели още някогашният капитан на ЦСКА.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР