Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Можехме да вкараме още днес, хубаво е, че има конкуренция в състава

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде мнението си след успеха на своя отбор над казахстанския Аксу. “Червените ” демонстрираха добра игра и се постановиха с 4:1.
 ЦСКА 1948 сподели добра игра и се развихри против казахстанци ЦСКА 1948 сподели добра игра и се развихри против казахстанци
“Като резултат беше най-хубавият ни мач, само че и другите мачове ни бяха много положителни. Днес не би трябвало да ни заблуждава резултатът, играхме добре, само че можем и доста по-добре.

Създадохме доста положения, въпреки всичко головете са солта на играта, тъй че без тях не може. Можехме още да вкараме, само че като цяло повече ме интересува динамичността в нашия тим и хубавите взаимоотношения, които построяваме.

Мисля, че всички са добре. Има няколко натъртвания, само че като цяло казахстанският футбол е на ръба на фала и през днешния ден го видяхме.

Винаги има някои неща, които би трябвало да почистим и да работим върху тях. Имаме си неща, които би трябвало да почистваме, някои привички, които позволяваме.

Да, в действителност конкуренцията е на извънредно равнище, на всяка една позиция. Имам концепция в главата кой да започва, само че всеки един мач виждам усърдие и желанието във футболистите. До последно ще ми бъде мъчно да избера стартовите 11. Имам нещо в главата, само че във всяка една обстановка някой различен демонстрира нещо. Хубаво е, че има избор, когато няма, тогава е неприятно ”, съобщи Янчев.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР