Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Всяка една победа носи увереност, очаква ни сериозен мач срещу Хебър

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде конференция преди визитата на неговия отбор на Хебър Пазарджик в среща от 19-ия кръг на родната Първа лига.

" Червените " гостуват в Пазарджик тази събота (2 декември) от 12:30 часа, а Панайото изрази вяра, че тимът ще покаже равнището си на игра от последния дуел, в който бе надвит Арда с класическото 3:0 като посетител.

" Готвим се за идния мач. Надявам се да покажем лицето от последния мач и даже по-добро, тъй като съм уверен, че момчетата могат повече. Със сигурност ще излезем да спечелим мача. Всеки тим в България може да препъне различен. Рецептата това да не се случи е да покажем играта от последния мач, изключително през първото полувреме. Важно е да влезем нападателно в мача, да сме съсредоточени и стимулирани. Знаем на какво сме способни. Знаем и по какъв начин се показва Хебър ", показа наставникът на ЦСКА 1948.

" Всяка една победа носи убеденост. Надявам се да повлияе позитивно на футболистите. Надявам се да подходим извънредно съществено и създадем ли го1, съм сигурен, че ще имаме триумф ", добави той.

Младият експерт обърна внимание и на противника в лицето на Хебър Пазарджик, заявявайки, че чака сложен мач при гостуването на стадион " Георги Бенковски ".

" Не съм работил с тези момчета, които преди са били при нас, а в този момент са в Хебър. Сигурно са положителни футболисти и съм уверен, че ще се хвърлят и ще дадат най-хубавото от себе си. Очаква ни извънредно сериозен мач и не подходим ли по най-хубавия метод сигурно ще имаме проблем ", предизвести старши треньорът на " алените "

" Всеки треньор си готви по по друг метод тима. Съперникът ни проучва преди мача, както и ние го вършим. От нашето показване зависи дали ще е плюс за Любослав Пенев, че познава тима ни. Не мога да разясня неговото виждане за самия мач ", сподели още Николай Панайотов.

Освен него присъединяване в конференцията взе и футболистът на ЦСКА 1948 Неделко Пишчевич, който в последния дуел откри головата си сметка за отбора.

" Много съм благополучен, че вкарах първия си гол. Той е доста значим за мен. Три месеца бях контузен, в този момент се върнах и доста се веселя, че мога да оказа помощ на тима. Има доста положителни футболисти в тима. Ивайло Чочев доста ми оказа помощ, всички знаят какъв брой важен е той за тима ", сподели още халфът на " алените ", разяснява сръбският халф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР