Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Киров акцентира върху

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Киров акцентира върху
Коментари Харесай

Киров: Знаем си проблемите, имам коренно различни виждания за стила ни

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Киров подчертава върху потребността на отбора му от нови футболисти в нападателен проект и отличи грешките на своите футболисти в приключилата наедно среща със Славия.

„ Неприятно начало, допуснахме една неточност в центъра и последва контраофанзива. Имахме териториален напън след аления картон на Славия, само че завършващият удар или подаване най-често ни пречеха да изравним по-рано “, съобщи наставникът по отношение на.

„ Нашите проблеми са ясни, търсим състезатели в нападателен проект. Дали ще се стигне до трансфер, не мога да кажа, зимата не е най-подходящия интервал за прехвърляния. Като актив съумяхме да реализираме 19 точки, не можахме да се откъснем от тимовете в долната част на таблицата. Имаше равностойни дуели, в които не успяхме да победим “, съобщи Киров.

„ Имам радикално разнообразни визии по отношение на стила на тима чисто игрово. По-важно е да притеглим хора, а по-късно да мислим за напускащи в нашата обстановка “, разяснява старши треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР