Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана доволен от
Коментари Харесай

Пенев: Направихме огромно усилие, потенциалът ще се види в следващите мачове

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев остана удовлетворен от играчите си за показаните старания при успеха с 1:0 над Левски на старта на новия сезон в efbet Лига.

„ Червените “ стигнаха до триумфа с гол на Георги Русев при започване на втората част, като отборът игра и с човек по-малко през вторите 45 минути поради червен картон на бранителя Стефан Цонков.

„ Всеки тим желае да стартира шампионата с три точки, ние го направихме. Направихме мощен мач против мощен противник и най-после се поздравихме с триумф. Започваме добре. Доволен съм. Направихме голямо изпитание през първото полувреме и изключително второто с човек по-малко и се справихме. Бяхме подложени на напън, само че се справихме. Контраатаката ще бъде едно от нашите оръжия по време на мачовете. Тренираме и други разновидности, само че днешният мач по този начин трябваше да се получи, тъй като цяло полувреме играхме с човек по-малко. Трябваше да играем малко по-затворени. Доволен съм, нещата се получиха доста добре “.

„ Потенциала ще се види занапред в идващите мачове. Що се отнася дали сме фактори – даваме поръчка за продобиване на още точки. Това желая от тима. Всеки мач да се раздаваме и да играем за победа, както беше и през днешния ден “.

„ Всяка една победа дава повече самочувствие. Но то не идва единствено с победа, тя е резултат от сериозна и съсредоточена работа през седмицата. Ние направихме една добра подготовка и е резултат на напъните, които поставиха момчетата. Повече или по-малко, това е все още. Винаги може повече, склонен съм. Това го споделям и на момчета: „ Винаги можем повече и повече “. Към днешна дата това можем и това вършим “.

„ Ивайло Чочев малко ще почине. Индивидуален режим една седмица. След това ще забележим какъв брой бързо ще бъде възобновен. Той се усеща добре, оптимист съм. Нека 7-8 дни да минат “.

„ Доколкото знам е вход свободен. Който желае може да пристигна и да участва на който и да е мач како в София, по този начин и в провинцията “, сподели Пенев във връзка с наличието на Димитър Бербатов и Стойчо Младенов на трибуните на стадион „ Витоша “.

„ Започнахме страхливо мача, това е, което не ми хареса. Започнахме да играем след 15-20-а минута. Тези 15 минути са значими, могат доста неща да се случат “, съобщи Пенев на конференцията след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР