Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев бе доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев бе доволен от
Коментари Харесай

Любо Пенев: Критерият за картони е различен

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев бе удовлетворен от играта на футболистите си. Той разяснява и аления картон, който тима му получи. 

" Играхме с човек по-малко, само че виновността не е в нас. Критериите са разнообразни. Да не влизам в детайлности, който е гледал мача схваща защо приказвам. Момчетата се оправиха добре, играха добър футбол, в никакъв случай не се отхвърляме от това да побеждаваме и да играем добре "

" Повтарям, момчетата играят с готовност и извършват такитческите оказания даже с човек по-малко. Имаше някои корекции на полувремето, получиха се промени в състава, тъй че обикновено. Заслужено победихме. Настъпване, при което съдията споделя, че не същото като на Лясков. Всеки самичък да си направи извода. Ако за едното настъпване даваме червен картон, за какво не даваме картон за другото? Много офанзиви, които се стопираха, също съперника не получи картон, до момента в който при нас всяко едно решение бе наградено с картон. Пак споделям, критерия е друг. Рано или късно се надявам да се оправим ", приключи Любослав Пенев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР