Старши треньорът на ЦСКА 1948 година Петко Петков не спести

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 година Петко Петков не спести
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Трябва бързо да си изчистим главите

Старши треньорът на ЦСКА 1948 година Петко Петков не спести рецензии към играчите след първата загуба за водача във Втора лига. Специалистът съобщи, че провалянето 0:1 от Литекс в 10-ия кръг се дължи на прекомерно огромния брой неточности в двете етапи на играта.

„ Вкараха ни един гол, ние не успяхме. По-важното е, че нищо от нашата игра не се получи както в предните мачове. Причините са доста, само че ще ги кажа на футболистите в съблекалнята”, разяснява Петков пред DIEMA SPORT .

„ Играхме много постепенно. Нямаше скорост, тя липсваше. Домакините се настройваха елементарно към нашите офанзиви, оттова и те нямаха заостреност.”

„ Днес очевидно не е бил сполучливият вид. Видяхте, че допуснахме много неточности в двете етапи на играта. Логично загубихме. Те бяха по-борбени от нас, повече желаеха успеха.”

„ В този клуб работих към този момент при много разнообразни условия. Помните по кое време тимът беше в Първа лига, печелеха се шампионски трофеи, имаше участия в Европа… Сега е друго.”

„ Благодаря на почитателите, че пристигнаха и ни поддържаха. Едно опрощение към тях, тъй като те чакаха да ги зарадваме с добра игра.”

„ Първенството е доста дълго, има доста мачове. Нищо още не решено. Трябва бързо да си почистим главите”, приключи Петков.

ЦСКА 1948 остава водач в класирането с 24 точки, а преследвачите Локомотив София и Септември имат по 21. „ Железничарите” обаче са с мач повече по отношение на „ червените”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР