Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро

...
Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро
Коментари Харесай

Депутати завличали Милица Гладнишка

Милица Гладнишка има противен персонален опит с депутати, показа неотдавна самата актриса. Тя не един път е била завличана с пари от народните представители в родния парламент. Това постоянно й се случвало, преди да стане известна. Тогава си изкарвала хляба като сервитьорка.

" Много клиенти драсваха, преди да си платят, най-често това бяха нашите благи народни представители! ”, показа преди дни Милица Гладнишка в предаването " Кой да знае? ” по Би Ти Ви. Актрисата има контракт с шоуто като капитан на един от двата състезаващи се тима. В предаването преди няколко дни тя, вместо да разсъждава по въпроса, който й се падна, се впусна в мемоари от годините, преди да стане известна. Тогава работела в известно заведение наоколо до Народното събрание. Много от клиентите й били депутати. Бъдещата звезда почтително им носела менютата и им сервирала поръчаното, като в това време им пеела, тъй като в заведението работели пеещи сервитьори. Но постоянно се налагало сама да заплаща сметките им.

" Пиеха по едно кафе и си тръгваха, без да ги виждам ”, спомня си звездата. Депутатите си били изработили тактика да следят по кое време личният състав е заплеснат и неусетно да напущат заведението, без да платят. С цялата си безочливост след дни още веднъж се прибирали, без да им мигне окото, и номерът им отново минавал. Налагало се личният състав за поема разноските по всичките им поръчки.

Милица нормално плащала депутатските сметки с бакшиши от чужденци. Каква била тактиката й да ги направи по-щедри? Актрисата залагала на сексапил, усмивка и най-много на забележителните си деколтета. Види ли чужденец, постоянно тръгвала с гърдите напред, с цел да му предлага специалитетите на заведението. Номерът най-често минавал и хората оставяли задоволително, с цел да стигнат парите и за сервитьорката, и за неплатените сметки на другите.

Звездата от " Кой да знае? ” не загатна имена, не посочи от кои парламентарни групи са били неточните й клиенти, нито в кое подред национално заседание е ставало това безсрамие. С времето обаче запомнила кои са най-големите тарикати и почнала зорко да ги следи, с цел да не могат да избягат. В последна сметка съумяла да ги вкара в релсите, само че чак след няколко месеца.

От тези години на Гладнишка й е останал навикът да следи за всевъзможни на пръв взор незначителни детайлности, което й оказва помощ в " Кой да знае? ”. Нищо чудно аналитичният й разум, които демонстрира в шоуто, да е квалифициран точно в гладните сервитьорски години.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР