Старши треньорът на третодивизионния Борислав (Първомай) Спас Колев обяви през

...
Старши треньорът на третодивизионния Борислав (Първомай) Спас Колев обяви през
Коментари Харесай

Коледна изненада за Борислав: треньорът си тръгна, Какалов поема функциите му

Старши треньорът на третодивизионния Борислав (Първомай) Спас Колев разгласи през една от обществените мрежи, че напуща заемания от него пост, хвърляйки предколедна бомба в града. Напускането му е изненадващо с оглед рекордно положителното класиране на отбора през есенния полусезон. Колев пое отбора през лятото и построи боеспособен отбор, който се оказа фактор в шампионата на Югоизточната Трета лига.
 Борислав (Първомай) - Арда (Кърджали) @@@Като причина треньорът акцентира неналичието на " точка на секване с новото управление ". Интересното е, че клубът не е обявявал да има новоизбрано управление. Решението на треньора е от петък вечер, като до през днешния ден никой от клуба не е излезал с публична информация. Заедно със Спас Колев си потегля и треньорът на вратарите Димитър Кенлешев.

По информация на " PlovdivDerby " ексцентричният Георги Какалов ще бъде новият старши треньор на отбора. Какалов ще бъде играещ треньор на отбора, като до този миг той беше капитан на първомайци. Бившият състезател на Ботев (Пловдив) и младеж на Марица (Пловдив), натрупал солидна визитка по родните и непознатите терени, ще наследи на поста Спас Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР