Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след поражението от турския

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов говори след поражението от турския
Коментари Харесай

Станимир Стоилов разкри какво трябва да подобри Левски

Старши треньорът на Станимир Стоилов приказва след провалянето от турския Генчлербирлиги с 0:1 в другарски мач в Белек.
" Когато губиш в никакъв случай не е добре и не може да кажем, че е добре още повече, че не успяхме да отбележим гол, имахме задоволително обстановки. Като инспекция съм удовлетворен, че срещнахме нападателен, можещ съперник. Продъжлаваме да изпитваме усложнения в последното подаване и довеждане докрай на офанзивите, като инспекция съм удовлетворен от динамичността и желанието.
Основният акцент би трябвало да е върху доста неща да подобрим, стигаме близо до противниковото накзателно поле. Там би трябвало доста самочувствие, доста акуратност. Ще работим. Трябва да подобрим още малко и контрола на топката.
Винаги е мотив за терзания, когато пускаш гол. В отбрана се оправяме по-добре, през първото полувреме съперникът нямаше обстановки. Като стартира да се прави доста смени има и нарушение. Добра и потребна инспекция съгласно мен.
Още има две контроли, ще търсим най-благоприятен вид, значимото е всеки да тренира, да се готви, нашият ангажимент е да изберем титулярите.
За Миланов се колебая да го забележим в игра, Сундберг към този момент е дошъл, ще играе. Ще завъртим централните бранители в оставащите два мача да забележим, Ван дер Каап е изостанал физически, само че го пускаме, тъй като няма хора. Ще му дадем лека пауза да забележим по какъв начин ще наподобяват Сундберг и Кордоба, ще създадем ротация. Ще има добра конкуренция сред тримата бранители ", сподели Станимир Стоилов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР