Старши треньорът на Спартак Варна говори след загубата на тима

...
Старши треньорът на Спартак Варна говори след загубата на тима
Коментари Харесай

Киселичков за дербито на Варна: Не сме се предали, всеки от нас желае победата

Старши треньорът на Спартак Варна приказва след загубата на отбора му с 0:2 от ЦСКА 1948. Той обърна и доста внимание на идното дерби на Варна против Черно море през идната седмица/

" Най-вероятно са ни липсвали футболни причини, щом се изгубили. Аз мисля, че доколкото бяхме способни, успяхме да се противопоставим. Трябваше да сме ужасно дисциплинарани във фаза отбрана и може би единствено в двете обстановки, когато допуснахме головете, се пропукахме. Не си припомням кой знае какъв брой обстановки пред нашата врата. Искахме да вкараме гол. Може би в случай че бяхме тогава мача щеше да е отворен до дъно. Ще продължаваме да се подобряваме ", разяснява Киселичков.

" Аз имам вяра, че можем да подобрим играта си. Това е дербито на Варна. Един много чакан мач. Двата тима не са били в една дивизия от много време. Това е един прочувствен мач, със заряд. Надявам се да се подоготвим добре и да се възстановят контузените футболист. Всеки от нас желае успеха ", съобщи той.

" На всички ни е ясно, че ще ни е мъчно. Не сме се предали. Преследваме успеха във всеки един мач. За жал в много от мачовете тя ни се изплъзва, не взехме точките, които заслужавахме. Продължаваме да се стараем. Да се надяваме, че нещата ще се подобрят от към точков актив ", приключи Тодор Киселичков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР