Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров получи наказание от

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров получи наказание от
Коментари Харесай

Херо няма да води Спартак във варненското дерби срещу Черно море

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров получи наказване от една среща. Това стана ясно след днешното съвещание на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Това значи, че Херо няма да бъде край тъчлинията в идното в неделя варненско дерби против Черно море на " Тича ". Освен това, опитният експерт ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 900 лв..
 Херо: Не чакам феърплей, някои тимове стават кръводарители Херо: Не чакам феърплей, някои тимове стават кръводарители
Припомняме, че Димитров бе доста сърдит след равенството с ЦСКА 1948 (3:3) преди няколко дни, откакто неговият тим позволи равнене от 0:2, а по-късно и гол надълбоко в добавеното време, който оформи крайния резултат.
 Херо: Толкова съм раздразнителен, че ще кажа нелепости Херо: Толкова съм раздразнителен, че ще кажа нелепости
Двубоят против " моряците " е от последния кръг на постоянния сезон в efbet Лига и евентуално отсъствието на Херо на скамейката ще се усети. " Соколите " се намират на дъното в класирането - с 3 точки по-малко от предпоследния Хебър.
 Затварят улици във Варна поради дербито сред Черно море и Спартак в неделя Затварят улици във Варна поради дербито сред Черно море и Спартак в неделя
Първият конфликт сред Спартак и Черно море по-рано през сезона приключи при нулево тъждество.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР