Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо се

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо се
Коментари Харесай

Херо: Надявам се в отбора да дойдат още класни попълнения до подновяване на първенството

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо се надява в тима да дойдат още нови хора до подновяването на шампионата, с което отборът да стане малко по-балансиран и футболистите да играят в един и същи жанр и скица, с цел да се изчистят функционалностите на обособените позиции.

Такъв бе коментарът на наставника след втората контрола на “соколите ” против Добруджа (Добрич), извоювана категоричо с 4:1.

“Не съм доста уверен, че има придвижване напред. Причината е, че някои хора имат нарушена подготовка,  изключително чужденците, които идват в недобро кондиционно положение. Първо би трябвало да бъдат в нужните килограми, по тази причина се получи дисбаланс в играта на нашия състав. Въпреки умората, тъй като упражняваме всеки ден, се видя че има предпочитание и мотивация, нямам искания, само че в тактически и градивен проект имаше какво да се желае ”, сподели Димитров.

“Надявам се до началото на шампионата да дойдат хора, с които да сме още по-балансирани и да имаме състав, който да играе в един и същи жанр и скица, с цел да се изчистят функционалностите на обособените футболисти. Иван Йорданов, който идва от Лудогорец ще се причисли към нашия състав в Турция. Чакаме и още един футболист, само че не желая да разясня имена. Групата към момента не е цялостна. Ляв краен бранител ще търсим, защото на тази позиция имаме единствено Виктор Митев. Освен това чакаме Маузиньо, който има подписан контракт, само че има визови проблеми и не може да се причисли към момента към тима. Той е най-подготвеният футболист, за него не се тормозя, че ще пристигна в неприятно физическо положение, защото той сега играе. Той е доста добър футболист и мисля, че ще вдигне нашата мощност. Лерой също е доста класен футболист и ще успее да покаже на какво е кадърен ”, сподели още наставникът на варненци Димитър Димитров – Херо.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР