Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че неговият тим

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че неговият тим
Коментари Харесай

Загорчич: Бяхме по-добри, но се случват несправедливи неща във футбола

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич показа, че неговият отбор е бил по-добрият на терена и не е заслужавал да загуби. Той уточни, че повода за загубата от Ботев Пловдив с 0:1 са неосъществените шансове през противниковата врата.

„ Не става въпрос единствено за първата част, а за целия мач. Случват се несправедливи неща във футбола. Ботев имаха два или три точни удара, само че съумяха да ни вкарат. Ние направихме задоволително обстановки. Има си такива мачове. Не мога да съм неудовлетворен. Показахме доста по-добър футбол от съперника. За страдание, не успяхме да спечелим “.

„ Трябва да имаме повече централизация в офанзива. По-бързо да си подаваме, нашите удари през първото полувреме бяха блокирани. Направихме задоволително обстановки, владеехме топката. Бяхме по-добри. За страдание, отново споделям, загубихме “.

„ Ефективност. Не знам каква е статистиката. Доволен съм от това, което момчетата демонстрираха. Просто днеска се получи по този начин да не сме вкарали гол. Противникът го направи от два-три удара и Ботев завоюва мача “, съобщи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР