Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от успеха

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Загорчич: Славия не си прави сметки, играхме за победа

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана удовлетворен от триумфа над Пирин с 3:1 и изрично съобщи, че "белите " излизат за победа във всеки дуел и не си вършат сметки.

Въпросителните паднаха след багра на Славия над Пирин

"Винаги, във всеки един мач излизаме за победа. Днес изиграхме здрав и мощен мач, ще опитаме да го вършим и във всеки идващ мач ", съобщи експертът.

"Имахме обстановки и през първото полувреме, на Ивайло Димитров. Имахме и обстановки, в които изпуснахме последния пас. Второто полувреме имахме доста обстановки, вкарахме три гола и безусловно справедливо спечелихме този мач. "

"Тези мачове, в които взехме по една точка и загубихме, опитвахме да играем нашата игра, офанзивно, с атакуващ футбол. Изпускахме доста положения. Днес си вкарахме ситуациите и победихме, това е футболът. "

"Не сме си правили сметки. Днес на анализа споделих на футболистите, че няма да вършим сметки, просто излизаме да си спечелим мача. "

Относно положението на Георги Петков, Загорчич разяснява: "Важно е да няма счупена ключица, уповавам се Жоро да се оправи колкото може по-бързо. Емануеле пазеше през днешния ден доста добре. "

"Имаме 25 индивида, имахме и контузени, Александров, Милчо Ангелов, Омар Абуд. Получи се това с Жоро, 25 индивида упражняват еднообразно и заслужават да играят. Всички играчи демонстрираха през днешния ден, че заслужават да са в Славия. "

А по какъв начин е по-вероятно Славия да стигне до евротурнирите - посредством Купата на България или посредством седмото място? "Иска ми се и двете неща. Не желая да си вършим сметките, дали ще сме седми. Трябва да мислим положително. "

"Витоша това, което го прави, го прави добре. Направиха и с Берое хикс. Няма лесни мачове. Ако не даваш всичко на терена, няма по какъв начин да печелиш ", добави Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР