Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич обясни ситуацията, в която

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич обясни ситуацията, в която
Коментари Харесай

Златомир Загорчич за удара и обидите в Благоевград

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изясни обстановката, в която бе ударен с бутилка от почитател от трибуните и показа болката си обидите към него.

"Ок съм. Няма нищо. Просто му уцелиха с бутилката някъде в рамото, аз си бръкнах самичък на себе си с пръста в окото с рефлекса. Имам към момента дребна болежка, само че няма нищо, не е съдбовно ", изясни Загорчич.

"Има си разнообразни хора по стадионите. Това ми се случи и с Ботев. Там с монета ме целеха. Най-много ме ядосва хората, които не знаят какво викат по стадионите. "Сърби на върби. " Това е един от най-големите геноциди над сръбския народ. От това най-вече ме боли. Просто не желая да разясня. Много тъпи неща се споделят тук. Над половин милион сърби са убити. Викат нелепости ", разяснява още сръбският експерт.

"Показаха през днешния ден темперамент. Успяхме на два пъти да поведем, портивникът изравни. Показахме доста огромен темперамент. Има моменти, в които мачът се отваря. Противникът игра с дълги пасове. Много ми харесаха головете като комбинации. Можехме да вкараме и повече. Всяка победа е значима. Много ми се желае футболистите във всеки мач да наподобяват по този метод. Искам да ги виждам непрекъснато с това предпочитание, което демонстрираха през днешния ден. Просто някой път не се получава. Зависи и от съперника. Но желая с това предпочитание, което демонстрираха през днешния ден, да ги виждам ", съобщи Златомир Загорчич след успеха на Славия над Пирин в Благоевград с 5:2.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР