Станислав Генчев най-вероятно ще може да гради двойка в атака

...
Станислав Генчев най-вероятно ще може да гради двойка в атака
Коментари Харесай

Генчев ще гради нападателен тандем Колев - Рикардиньо

Станислав Генчев най-вероятно ще може да гради двойка в офанзива Алекс Колев - Рикардиньо. Според източници от " Герена " сега договарянията към продажбата на Рики са в застой.

Както е известно, към него има интерес от страна на Виктория (Пилзен), както и отбори от Полша. На този стадий обаче нито един от тях не желае да заплати парите, които му търсят " сините ". На " Герена " са безапелационни, че няма да паднат под 1 млн. евро. Причината е, че желаят да държат цена на пазара след покупко-продажбите за Уелтън, Роналдо и Хосе Кордоба, написа " Мач Телеграф ".
 Левски ще се бори до последно за подписа на Серкан Юсеин
Левски ще се бори до последно за подписа на Серкан Юсеин

Разговорите не престават

 А също така Рикардиньо може и да не свети на пръв взор, само че въпреки всичко е голмайстор номер 1 на тима от предишното състезание. Освен това като цяло цифрите му са доста положителни, изключително за календарната 2023 година. Бразилецът имаше увещание от управлението, че ще бъде пуснат през лятото, а за задачата в София пристигна и сътрудникът му. И той обаче не съумя да докара парите, които се търсят за него.

" Има интерес ", сбит бе и Джери Перейра, който оказа помощ на Левски да притегли Рикардиньо. Но и той не подсигурява, че може да се стигне до договорка. Такава можеше да има през зимата, когато Урал бе подготвен да извърши изискванията, сложени от Левски. Руснаците обаче се простиха с мястото си в елита и са оповестили, че към този момент Рики не е измежду трансферните им цели. Тогава " сините " отхвърлиха да го продадат, тъй като бяха застрашени да останат без нито един централен напател, откакто Роналдо също напусна " Герена ", а Билал Бари още се възстановяваше.

При новата скица, която Генчев реши да постанова, нападателите ще играят сериозна роля. И фрагменти като Рикардиньо не може да бъдат пуснати в лека ръка. Така в Левски може и да се търси различен състезател за този пост, откакто бъде показан Алекс Колев.
 Алекс Колев отказал и на корейски клуб, с цел да играе на
Алекс Колев отказал и на корейски клуб, с цел да играе на " Герена "

Подписва през днешния ден или утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР