Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич говори пред медиите за

...
Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич говори пред медиите за
Коментари Харесай

Заги: Дано футболистите имат по-голямо самочувствие срещи сериозните противници

Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич приказва пред медиите за идната подготовка на " белите " и какви са упованията за новия сезон. Той призна, че няколко момчета от школата ще се включат на летния лагер в Банско и съобщи, че столичани ще гонят по-предно класиране през новата акция.

" Освен Ахмедов, ще имаме от школата играчи с нас на лагерa. Вече зависи по кое време се върнат от националните си тимове, само че ще имаме още двама-трима от там, които ще дойдат на лагер. Ще преценим какъв брой би трябвало да почиват и по кое време ще се включат в Банско.

За мен избрани мачове, които имахме в плейофите, имахме по едно полувреме, когато не бяхме на равнището, което искахме. Говорихме си по този въпрос и се надявам футболистите да имат по-голямо самочувствие против по-сериозните съперници и се надявам да го създадем през този сезон. Искаме да се класираме по-добре от предишния сезон.

Ако мислим по този метод всички, че българите не дават отговор на огромните стандарти, националният тим ще е на това равнище, каквото е сега. Трябва в един миг да си споделяме огромните тимове, да се вземат решения и да се играе с повече българи, това е мое мнение. Тогава и националният тим ще има по-добри резултати.

По принцип намерихме съперници, които могат да играят на тези дати, които искахме. Доволен съм от програмата, която демонстрират съперниците. Първите мачове искахме с по-леки съперници и по-късно да играем с тимове от " А " група. В Банско можем против тези тимове, уповавам се да покажем това, което имаме в тези мачове ", съобщи Заги.
 Боби Цонев и Славия се разделят?
Боби Цонев и Славия се разделят?

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР