Старши треньорът на Шкупи Джихат Арслан изтъкна на пресконференцията след

...
Старши треньорът на Шкупи Джихат Арслан изтъкна на пресконференцията след
Коментари Харесай

Треньорът на Шкупи: Не успяхме да изненадаме Левски

Старши треньорът на Шкупи Джихат Арслан посочи на конференцията след мача задоволството си от представянето на своя тим, макар че позволиха гол в 101-ата минута с хубавия изстрел на Марин Петков.

Гостите не съумяха да стигнат до изненадата, даже и както сподели Арслан, той и помощниците му са ги подготвяли и стимулирали да имат вяра, че всичко е допустимо на реванша. Левски завоюва през днешния ден с 1:0 и отива в третия кръг на турнира Лига на Конференциите с общ резултат 3:0.

" При всички положения мачът беше значим и за двата тима. Но ние тръгнахме в него с пасив от 0:2 поради загубата в Скопие и опитахме да разбираем на футболистите, че всичко е допустимо макар ясната концепция, че ни чака мощен съперник. Постарахме се да ги окуражим, само че в последна сметка не успяхме да изненадаме Левски. Мисля, че успяхме в това да се борим до край. Но не и да сполучим с резултат ", стартира турският треньор на Шкупи.

" През последните 15 минути бяхме по-добрият тим на терена, имахме 2-3 положителни благоприятни условия за гол, само че не ги вкарахме. Накрая желая да благопожелавам успеха на Левски и да им пожелая триумф в идващия стадий от конкуренцията ", съобщи още експертът, който води тима от Република Северна Македония.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР