Старши треньорът на Шави Ернандес се изказа доста ласкаво след

...
Старши треньорът на Шави Ернандес се изказа доста ласкаво след
Коментари Харесай

Шави засипа с похвали 38-годишния Дани Алвеш след повторния му дебют

Старши треньорът на Шави Ернандес се изрече много ласкаво след повторния дебют на 38-годишния Дани Алвеш за каталунците, който се състоя в приятелския мач против Бока Хуниорс за трофея " Диего Марадона " през вчерашния ден.
" Блаугранас ", които излязоха с огромна част от своите запаси, изгубиха след осъществяване на дузпи от аржентинския исполин, а наставникът на отбора съобщи следното:
" Неговият втори дебют е доста положителен за тима. Всички виждат, че ни оказва помощ много, той е екипен състезател и има доста мощен дух и темперамент. Дани Алвеш сподели, че може да способства и в офанзива, и в отбрана. Играе доста интензивно, а последният му пас прави разликата ", сподели Шави след мача.
" Нето и Рики Пуч се показаха на доста положително равнище, както и всички по-млади футболисти. Загубихме с дузпи, само че сме удовлетворени. Изводите, които си върша от тази среща, са доста положителни ".
* До края на календарната година за Барса предстоят два публични мача - домакинство на Елче (18.12.) и посещение на Севиля в отсрочен мач от 4-ия кръг на Ла Лига (21.12.). По-късно през днешния ден нападателят !!!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР