Старши треньорът на Септември София Николай Митов поздрави момчетата си

...
Старши треньорът на Септември София Николай Митов поздрави момчетата си
Коментари Харесай

Ники Митов: Никой не очакваше Септември да бъде толкова високо

Старши треньорът на Септември София Николай Митов поздрави момчетата си за успеха с 2:0 над Верея в 26-ия кръг на Първа лига и ги предизвести, че същинското състезание за тях стартира в този момент, след разделянето на челна шестица и втора осмица, където ще се борят септемврийци.

„ Важно е, че победихме. Взехме три точки. Не съм удовлетворен от първото полувреме, само че от второто - да. Имаше придвижване, въображение в играта ни”, разяснява Митов.

„ През първото играхме по-мудно, не търсехме толкоз топката. Имахме обстановка да вкараме първоначално. Ако беше влезнала, щеше да е друго, само че това не ни оправдава. Нормално е да почистваме тези неща. Този отбор се гради от 5-6 месеца. Дойдоха нови играчи през зимата, към момента се напасваме един към различен. Не надграждаме, в този момент построяваме този отбор. Когато приключим този развой, ще изглеждаме по напълно друг метод.”

„ Трябва против всеки един тим да сме на 100 %. Не сме Реал Мадрид, че да си разрешаваме друго. Видяхте, предходната седмица против последния (Витоша Бистрица – б.р.) направихме еднакъв. Футболистите го знаят – в случай че не сме на 100 %, ще имаме проблеми.”

„ Може и това да стане, ще има мачове, в които ще могат да играят и двамата. И от Будинов, и от Тошев съм удовлетворен в тренировките. Раздават се на 100 %, демонстрират го и в мачовете. Днес Миро игра титуляр, означи гол, Тошев влезе и също вкара. Има конкуренция, което е добре за тима.”

„ Въобще не си вършим сметки. Това споделих и на момчетата преди мача: „ Излизаме за победа”. Ще изчакаме всички мачове да се изиграят, след това ще забележим в коя група ще попаднем. Сега стартира сложното.”

„ Доволен съм от постигнатото. Имаме 9 победи, направихме много точки. Слушах и много мнения, четях медиите от самото начало, не се очакваше това от Септември. За мен в този момент стартира шампионата.”

Естествено, Митов разяснява сбито и огромното дерби на последния кръг от постоянния сезон.

„ ЦСКА-Левски? Не би трябвало да разясня, тъй като съм треньор на Септември. Като почитател поисквам триумф на Левски”, приключи Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР