Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов хвърли малки стрелички

...
Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов хвърли малки стрелички
Коментари Харесай

Милен Радуканов хвърли стрелички към дъщеря си

Старши треньорът на Септември София Милен Радуканов хвърли дребни стрелички към спорта, който практикува не какъв да е, а неговата лична щерка.

Милен Радуканов е татко на Мадлен Радуканова, гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика, която се радва на фенската обич, откакто завоюва десетки оценки за България. Мадлен към този момент е едно от Златните девойки, макар че грациите избират да бъдат наричани Диамантени девойки.

Баща ѝ обаче, като футболен треньор, направи съпоставяне сред двата спорта, което постоянно сме чували и от други експерти. Агресията и искрите, които прехвърчат на терена, наподобява съгласно Милен Радуканов не съществуват точно в художествената гимнастика.

След отпадането на Септември на 1/8-финалите за Купата на България от Лудогорец (0:3), той беше запитан точно за искрите, които прехвърчаха сред играчи от двата отбора. Тогава Радуканов направи любопитното изявление: „ Отдавам го на това, че играем футбол. Ако играем художествена гимнастика, няма да има искри.”

„ Направихме позитивен мач, изключително за по-младите, да видят какво е да играят против футболисти, които играят против доста по-добри играчи, които се състезават всяка година в ШЛ и Лига Европа. Нормално е Лудогорец да ни победи, имат по-голяма класа, по тази причина приветствам Лудогорец за триумфа. Много съм удовлетворен от отношението на играчите, които не се уплашиха и играха добре. Смея да настоявам, че стояхме добре и чисто футболно”, добави още Милен Радуканов след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР