Старши треньорът на Септември (Сф) Милен Радуканов е останал доволен

...
Старши треньорът на Септември (Сф) Милен Радуканов е останал доволен
Коментари Харесай

Септември задържа двама чужденци

Старши треньорът на Септември (Сф) Милен Радуканов е останал удовлетворен от показаното по време на тестванията на двамата чужденци и те най-вероятно ще получат оферти за контракти. Става въпрос за централният бранител Далибор Костовски и атакуващият полузащитник Хосе Паскуал.

Костовски е роден през 2002-а година в Северна Македония и е младеж на най-популярния локален отбор Вардар (Скопие), където е играл във всички обединения на школата и за последно в юношите (старша възраст). Той ще подпише контракт за 6 месеца с алтернатива за удължение.

Хосе Паскуал е артикул на академията на Еспаньол (Барселона) и играе като плеймейкър или зад нападателя. Момчето демонстрира съществени качества и сигурно ще бъде от изгода на септемврийци, които са на 1-о място във втора лига и се борят за влизане в елита.

Двама от главните играчи на отбора пък са с контузии. Това са централният нападател Преслав Йорданов, който е с надуто коляно, и бранителят Румен Сандев. Прогнозите и за двамата са оптимистични и скоро ги чакат на терена. Вчера Септември (София) изпусна успеха против Академия Пандев (Северна Македония), като приключи 2:2 с две попадения на младата вяра Иван Тилев.
Втора лига 18 кръг, неделя 8 декември  Струмска популярност 0:4краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР