Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека иска да привлече трима

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека иска да привлече трима
Коментари Харесай

Фонсека иска да пренесе халфовата линия на Шахтьор в Рома

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека желае да притегли трима футболисти на някогашния си клуб Шахтьор (Донецк), твърди Gazzetta dello Sport. Виктор Коваленко, Марко Антонио и Тете са в основата на това " миньорите " да имат най-силната халфова линия в украинското състезание. Фонсека е уверен, че те могат да имат триумф и в Серия " А ".

Коваленко е на 24 години и е младеж на Шахтьор. Той е закрепостен титуляр както в клубния си отбор, по този начин и в националния тим на Украйна. Бразилците Марко Антонио и Тете бяха привлечени при започване на 2019 и бързо се утвърдиха в гранда от Донецк, а от тях към този момент се интересуват няколко клуба от Западна Европа.  Рома също е вид за Гьотце
След като напусна Шахтьор, с цел да застане отпред на Рома, Фонсека резервира положителните си връзки с управлението на някогашния си тим и това също може да помогне в идните договаряния за триото.

Неотдавна в Италия се появиха информации, че " вълците " ще насочат оферта за още един футболист, минал през Шахтьор - Бернард. Бразилският национал играе в Евертън, само че рядко попада в титулярния състав на Карло Анчелоти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР