Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна след загубата от

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна след загубата от
Коментари Харесай

Моуриньо: Не вкарваме много голове, защото нямаме Холанд

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна след загубата от Фейенорд в първия четвъртфинал от Лига Европа, че тимът му изпитва проблеми в офанзива. “Джалоросите ” нанесоха 17 удара към противниковата врата, само че единствено два от тях бяха точни, а Лоренцо Пелегрини даже пропусна дузпа. 

“Нямаме Холанд в нахлуване. Това сме ние и постоянно се стараем да даваме максимума от себе си. Момчетата играха почтено. Можехме да реализираме по-добър резултат, само че за жалост не успяхме ”, показа Моуриньо. 
 Фейенорд взе гол задатък, Рома пропусна дузпа и загуби нападението си Фейенорд взе гол задатък, Рома пропусна дузпа и загуби нападението си
“Домакините бяха доста стимулирани да си отмъстят за изгубения край в Лигата на конференциите през предишния сезон. Но знаете ли, не можете да спечелите мач, който към този момент сте изгубили. Дори Фейенорд да беше победил с 10:0, това няма да промени резултата от финала ”, сподели още Специалния.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР