Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия полуфинал на

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия полуфинал на
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Моуриньо с любопитен коментар за полуфинала Италия-Испания

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо разяснява идния полуфинал на Евро 2020 сред Испания и Италия. Сблъсъкът е на следващия ден от 22:00 часа. Португалският експерт познава значително футбола в двете страни, тъй като дълго време работи в тях.

Моуриньо съобщи, че Италия е по-класният тим и аргументира изказванието си.

„ Италианците изгубиха Спинацола, което е неприятна вест освен за Манчини, само че и за мен. Няма да мога да разгадавам на него за шест месеца. Емерсон е добър, само че Спинацола играеше фантастично. Защитната четворка на „ скуадра адзура “ показва постоянна игра. Говорих си със Спинацола и той ми изясни какъв брой решително са се чувствали. Не бих споделил, че 100% са на финала, тъй като почитам испанския отбор “, показа Моуриньо пред TalkSport.

„ Не считам, че испанският тим е мощен колкото италианския, само че Испания си има собствен метод на игра и несъмнено е рисков за противника. Нямам самообладание за този мач, тъй като е огромен полуфинал “, добави той.

„ В Рим съм под карантина. Чувствам вътрешно, че всеки тук е разчувствуван и е оптимист за Италия. Тимът не се показва добре единствено на Евро 2020, правеше го и преди този момент “, сподели още Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР