Английският национал Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на

...
Английският национал Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Санчо: Омразата никога няма да спечели!

Английският национал Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на финала на Евро 2020 против Италия на " Уембли ", само че съобщи, че не е сюрпризиран от последвалите расистки обиди в обществените мрежи.

Резервите Маркъс Рашфорд, Санчо и Букайо Сака пропуснаха дузпи при загубата с 2:3 от Италия. 21-годишният футболист се извини, че е подвел тима и почитателите, и добави, че това е " най-лошото възприятие ", което е изпитал в кариерата си досега.

Тримата чернокожи футболисти бяха обиждани в обществените мрежи след финала, което провокира полицейско следствие и наказание в цялата страна.

" Няма да се преструвам, че не съм видял расовите обиди, които аз и моите братя Маркъс и Букайо получихме след мача, само че за жалост това не е нищо ново. Като общество би трябвало да се оправим по-добре и да държим тези хора виновни ", написа той в Twitter.

" Омразата в никакъв случай няма да завоюва. На всички младежи, които са получили сходни обиди, желая да кажа - вдигнете главите си високо и продължете да преследвате фантазията си. Гордея се с този тим на Англия и с това по какъв начин обединихме цялата нация в тези сложни 18 месеца за толкоз доста хора ", добави Санчо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР