Бившият италиански национал Антонио Касано твърди, че тимът на Италия

...
Бившият италиански национал Антонио Касано твърди, че тимът на Италия
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Касано: Станахме шампиони без централен нападател

Бившият италиански национал Антонио Касано твърди, че отборът на Италия е съумял да завоюва Евро 2020, макар че " няма нападател ", отхвърляйки Чиро Имобиле и Андреа Белоти. “Адзурите “ победиха Англия с дузпи след тъждество 1:1 в неделя вечерта на стадион " Уембли ". В седемте мача те означиха 13 гола, което е нов връх за Италия на огромен шампионат, като два от тях бяха дело на Имобиле.

" Имахме голям проблем, а точно, че станахме първенци на Европа, макар че нямахме нападател ", сподели Касано пред остарелия си другар Кристиан Виери по “Bobo TV “. " Това е реалност. Това е неповторимо, само че треньорът заслужава всички похвали за това, че още на първата конференция сподели, че отива на Европейското състезание, с цел да го завоюва. "

Имобиле има 15 гола в 52 мача за Италия, като, въпреки да се разписа и в двата мача в групата против Турция и Швейцария, той не съумя да вкара против Австрия, Белгия, Испания и Англия. 31-годишният състезател постоянно е бил доста друг на клубно равнище, където Лацио играе във групировка 3-5-2, като през предишния сезон вкара 25 гола в 41 мача.

Централният нападател на Торино Белоти се бореше за стартово място, само че върхът му в Италия не е доста по-добър. Ил Гало има 12 гола в 39 мача, само че не е означи нито едно попадение по време на Европейското състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР