Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров призна, че отборът

...
Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров призна, че отборът
Коментари Харесай

Любомир Киров: За пореден мач имаме проблем в нападение

Старши треньорът на Рилски състезател Любомир Киров призна, че тимът му изпитва усложнения в напред във времето, които изключително си проличават в мачовете във ФИБА Къп.

Шампионът на България позволи трета загуба в Европа. Самоковци отстъпиха на Льо Портел в зала " Арена Самоков ".

“Започнахме с по-голямо предпочитание и сила от последния мач във ФИБА Къп. Това се видя в първите три елементи. Накрая не издържахме против класен противник. Трудни шутове вкараха в последните секунди, когато играехме положителни отбрани. Това е класата им. Изморихме се последната част и там загубихме мача. Имахме отворени стрелби, които не успяхме да осъществяваме. За следващ мач имаме проблем в нахлуване. По-доволен съм от последния мач, тъй като показахме лицето, което би трябвало да покажем. Малко не ни доближи ”, показа наставникът след срещата.

Самоковецът призна, че от европейските мачове, точно против французите възпитаниците му са посочили най-хубавата игра.

“За днешния мач мач най-вече ме е гняв, че не спечелихме. Във Фехервар започнахме много шокирано Калев изобщо не ни дадоха късмет да спечелим. Няколко по-добри решения в нахлуване ни лишиха от това, разликата да бъде по-малка ”, добави самоковецът.

Бившият баскетболист на отбора се надява залата да продължи да се цялостни през оставащите мачове от сезона.

" Надявам се публиката да ни поддържа всеки мач. Без нашата аудитория няма да стане. Момчетата го заслужават и ще демонстрират по-добро лице. Сега интервалът е по-труден за нас. Надявам се в залата да има повече хора. Момчетата ще се борят, без значение против кого играем ", добави треньорът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР