Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че тимът

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че тимът
Коментари Харесай

Анчелоти: Искахме да вземем предимство, но трябва да сме доволни

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти съобщи, че отборът му е играл уравновесено при тъждество 3:3 като хазаин на Манчестър Сити  на стадион " Сантяго Бернабеу " в първата среща от четвъртфиналния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига. Реваншът следва на 17 април в Англия.

" Това бе е един добре уравновесен дуел. И двата състава се конкурираха на най-много. Равенството пристигна след здрава борба ", сподели Анчелоти пред телевизия Movistar.

" Докато ги пресирахме, бяхме в добра форма. Опитвахме се да се възползваме от нашия потенциал да играем бърз футбол. Те означиха ранен гол и почтено казано, никой не очакваше изстрел от там. Но ние реагирахме добре, играхме чудесно за 60 минути. Манчестър Сити обаче вкара два неспасяеми гола. Не мисля, че това, че допуснахме попадение толкоз рано ни се отрази на нас или на нашата душeвност ", продължи италианският ментор на Реал Мадрид.

Попитан дали концепцията да реалокира Родриго на левия фланг е проработила, Карло Анчелоти отговори: " Мисля, че изненадахме Сити с тази концепция. Вторият ни гол беше след съвършено придвижване - страхотна композиция сред Винисиус и Родриго. Те са страхотни, когато комбинират и основават доста шансове. "

" Очевидно искахме да вземем малко преимущество преди втория мач, само че мисля, че би трябвало да сме удовлетворени от много неща довечера. Състезавахме се на равнище и в случай че го създадем още веднъж през идната седмица, можем да продължим ", приключи Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР