Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти реагира на критиките

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти реагира на критиките
Коментари Харесай

Анчелоти отговори на критиците, разкри дали Чаби Алонсо ще го наследи начело на Реал

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти реагира на рецензиите след първата загуба на тима за сезона с 1:3 от Атлетико Мадрид през уикенда и информациите, че Шаби Алонсо ще го размени през идващото лято.

Анчелоти бе запитан дали би желал договорът му да бъде възобновен по образеца на старши треньора на огромния противник Барселона Шави Ернандес, италианският експерт сподели: " Всички знаят, че аз съм доста благополучен тук, само че в този момент не е моментът да приказваме по тематиката. Има още доста мачове и ще имаме време да приказваме за бъдещето. "
 Отлични вести за Реал (Мадрид)
Отлични вести за Реал (Мадрид)

Ето детайлности

Карло Анчелоти съобщи още, че рецензиите не го тормозят на този стадий, а запитан за Алонсо, той отговори: " Познавам го, тъй като е бил футболист под мое управление. Има големи познания за футбола и се оправя чудесно в Байер Леверкузен. Познавам го, обичам го и се надявам, че той, Раул или Арбелоа един ден могат да застанат отпред на Реал Мадрид. Защото това би било най-хубавото, доста ги обичам и се надявам един ден, че ще упражняват този клуб. "

Имената на Раул Гонсалес (треньор на втория отбор на Реал Мадрид) и Алваро Арбелоа (наставник на тима до 19 години на Реал) също са измежду най-споменаваните за поста на старши треньор в бъдеще.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР