Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира поражението

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира поражението
Коментари Харесай

Анчелоти: Барселона не заслужаваше победата

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява провалянето на тима си от Барселона с 0:1 в семейството от първия 1/2-финален конфликт в шампионата за Купата на Краля. Специалистът твърди, че неговите играчи не са заслужавали да изгубят..
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Беше добър мач, под напрежение, пресиращ. Барселона владееше топката единствено през 40% от времето. Представихме се добре, само че в последната третина от срещата нещо не ни стигна. Тяхната отбрана беше доста стегната. Играхме съвсем по този начин, както искахме и имахме уверостта, че ше се върнем. Сега би трябвало да повторим тована реванша. Доволни сме от мача довечера, тъй като го контролирахме. Барселона не заслужаваше успеха, това е явно. Ако повторим интензивността ни ще имаме шанса да победим. Също по този начин не мисля, че Барселона ще повтори същата игра в отбрана на “Камп Ноу ”, разяснява Анчелоти, представен от испанския вестник “AS ”.

Реваншът сред Барселона и Реал Мадрид на “Камп Ноу ” е на 5 април (сряда) и стартира в 23:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР