Старши треньорът на Ралф Рангник се съгласи с думите на

...
Старши треньорът на Ралф Рангник се съгласи с думите на
Коментари Харесай

Ралф Рангник застана твърдо зад думите на Кристиано Роналдо

Старши треньорът на Ралф Рангник се съгласи с думите на звездата си Кристиано Роналдо по отношение на това, че " алените дяволи " би трябвало да играят като тим и да си слагат по-високи цели. Португалецът бе дал .
Мениджърът даде конференция преди днешното посещение на Астън Вила от 22-ия кръг на Висшата лига (мачът стартира в 19:30 ч. - ):
" По-възрастните и по-младите футболисти би трябвало да играят като тим и да бъдат обединени на терена. Имаме толкоз доста топ надарени играчи и това ме връща към казаното от Кристиано – би трябвало да работим и да се развиваме като екип дружно. Ако е належащо да се приказва доста непосредствено с момчетата, това оказва помощ, даже в съблекалнята ", счита Рангник.
" Ако Кристиано или някой от другите играчи насочат послания към съотборниците си, те са повече от добре пристигнали да го сторят. Сега имаме задоволително опитни, по-възрастни играчи, които освен могат да бъдат образец за подражателство в тренировките, на терена и в мачовете. Но те също могат да вършат това във всички тези диалози в съблекалнята или когато са дружно в хотела преди мачовете ".
" Това би трябвало да се случи. В екип, в обединен екип това се случва автоматизирано. И мога единствено да призовавам и споделям на всички футболисти, също и на по-възрастните, да вършат това постоянно. Това оказва помощ още повече на тима, който имаме сега ", добави треньорът на Юнайтед.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР